A tábori részvételhez kérjük az alábbi nyilatkozatok kitöltését!

Nyilatkozat az utazásról: 

Az EJMSZ (Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség, facebook.com/ejmsz.hu) támogatásával idén is tudunk buszt biztosítani a szokásos (Debrecen-Bocskaikert-Nyíregyháza-Pusztafalu) útvonalon az oda-vissza utazáshoz!

(A nagyobb távolságból, pl Budapestről, Szegedről, stb... érkezők legtöbbször telekocsi szervezéssel szokták megoldani az utazást. Ehhez az elérhetőségeket a jelentkezések lezárása után tudjuk majd megadni.)

Ha valaki már biztosan tudja, hogy hogyan szeretne a táborba eljutni, akkor ezt a nyilatkozatot ki lehet tölteni és pdf-ben elküldeni a beszedaimre@gmail.com címre.


A tábori részvételhez az alábbi nyilatkozat kitöltését is kérjük. Ezt is nyilatkozatot is ki lehet tölteni korábban és pdf-ben elküldeni a beszedaimre@gmail.com címre: 


A Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlása szerint "Alapvető járványügyi megelőző intézkedés, hogy a táborokban kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző diák illetve szervező vehet részt, melyről a tanuló ifjúság üdülésének és táborozásának egészségügyi feltételeiről szóló 12/1991. (V. 18.) NM rendelet alapján nyilatkozni is szükséges."

Ennek megfelelően az alábbi nyilatkozatot közvetlenül a táborba indulás előtt (a táborozást megelőző négy napon belül) kell kitölteni, és a gyermek személyesen hozza magával:

A nyilatkozatok kitöltését és visszaküldését a tábor előtt még ellenőrizzük illetve egyeztetjük a résztvevőkkel.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el